Produk Anyar

  • Vinyl flooring Luxury pvc plank lvt flooring

    Vinil lantai méwah pvc plank lvt flooring

    Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos sisikian batu, sisikian lantai kai, sareng sajabana tékstur na réalistis sareng éndah. Unggal papan kai aya embossed, sareng percetakan sareng tékstur dijajarkeun pikeun nyiptakeun tékstur sisikian kai nyata sareng penampilan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lantai sareng dianggo di kamar anu lalu lintas tinggi, sapertos ruang tamu, dapur, kamar mandi, kamar tidur, kamar tamu atanapi lawang sareng koridor pikeun narik bola panon. Éta tiasa dipasang dina beton, ubin, vinil atanapi kai, ...

  • LVT Flooring  3d Floor Stickers Vinyl Plank

    LVT Flooring 3d Stiker Lantai Vinyl Plank

    Lantai PVC mangrupikeun jinis énggal bahan hiasan lantai anu seueur dianggo di nagara-nagara di panjuru dunya ayeuna. Éta populér pisan di pasar Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasipik, sareng éta ogé kawéntar di Cina, sareng prospek pangwangunanna lega pisan. Permukaan lanté PVC ngagaduhan téknologi tahan luhur anu diolah dina lapisan tahan tahan transparan, sareng lapisan tahan maké super kalayan perawatan permukaan khusus pisan ngajamin résistansi maké anu hadé tina lantai ...

  • SPC  Flooring high Quality Vinyl Plank Flooring

    SPC Flooring kualitas luhur Vinyl Plank Flooring

    SPC Floor mangrupikeun produk téknologi sareng hikmah. Éta nawiskeun campuran sababaraha lapisan, permukaan palapis, murni murni lapisan pvc ngagem lapisan, pilem dicitak definisi tinggi, inti SPC sareng bisu. SPC mangrupikeun 'batu palastik komposit' atanapi 'batu polimér komposit'. Langkung tepatna, batu kapur, mangrupikeun senyawa anorganik. Éta nyandak 50-70% tina eusi lantai urang. Sésana nyaéta PVC sareng stabilizer. Tangtosna proporsi ditangtukeun ku unggal manajer produksi pabrik anu ngajantenkeun ...

  • SPC  Flooring Rigid Core Interlocking Click Lock PVC Vinyl Flooring

    SPC Flooring Kaku Inti Interlocking Klik Loc ...

    SPC Flooring Rigid Core Interlocking Click Lock PVC Vinyl Flooring SPC hartosna batu plastik komposit. Kalayan inti anu kaku, éta mangrupikeun generasi anyar panutup lantai, langkung lingkungan, stabil sareng awét tibatan LVT. Lantai SPPC ngadopsi kelas tinggi PVC sareng bubuk batu alam kalayan diklik konci gabungan, anu tiasa gampang dipasang dina sababaraha jinis dasar lantai sapertos beton atanapi keramik atanapi lantai anu aya sareng sajabana. 100% papan kai vinil tahan cai ieu nganggo téknologi inti Uap-buktip canggih, ...

Nyarankeun Produk

Vinyl flooring Luxury pvc plank lvt flooring

Vinil lantai méwah pvc plank lvt flooring

Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos sisikian batu, sisikian lantai kai, sareng sajabana tékstur na réalistis sareng éndah. Unggal papan kai aya embossed, sareng percetakan sareng tékstur dijajarkeun pikeun nyiptakeun tékstur sisikian kai nyata sareng penampilan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lantai sareng dianggo di kamar anu lalu lintas tinggi, sapertos ruang tamu, dapur, kamar mandi, kamar tidur, kamar tamu atanapi lawang sareng koridor pikeun narik bola panon. Éta tiasa dipasang dina beton, ubin, vinil atanapi kai, ...

LVT Flooring  3d Floor Stickers Vinyl Plank

LVT Flooring 3d Stiker Lantai Vinyl Plank

Lantai PVC mangrupikeun jinis énggal bahan hiasan lantai anu seueur dianggo di nagara-nagara di panjuru dunya ayeuna. Éta populér pisan di pasar Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasipik, sareng éta ogé kawéntar di Cina, sareng prospek pangwangunanna lega pisan. Permukaan lanté PVC ngagaduhan téknologi tahan luhur anu diolah dina lapisan tahan tahan transparan, sareng lapisan tahan maké super kalayan perawatan permukaan khusus pisan ngajamin résistansi maké anu hadé tina lantai ...

SPC  Flooring high Quality Vinyl Plank Flooring

SPC Flooring kualitas luhur Vinyl Plank Flooring

SPC Floor mangrupikeun produk téknologi sareng hikmah. Éta nawiskeun campuran sababaraha lapisan, permukaan palapis, murni murni lapisan pvc ngagem lapisan, pilem dicitak definisi tinggi, inti SPC sareng bisu. SPC mangrupikeun 'batu palastik komposit' atanapi 'batu polimér komposit'. Langkung tepatna, batu kapur, mangrupikeun senyawa anorganik. Éta nyandak 50-70% tina eusi lantai urang. Sésana nyaéta PVC sareng stabilizer. Tangtosna proporsi ditangtukeun ku unggal manajer produksi pabrik anu ngajantenkeun ...

SPC  Flooring Rigid Core Interlocking Click Lock PVC Vinyl Flooring

SPC Flooring Kaku Inti Interlocking Klik Loc ...

SPC Flooring Rigid Core Interlocking Click Lock PVC Vinyl Flooring SPC hartosna batu plastik komposit. Kalayan inti anu kaku, éta mangrupikeun generasi anyar panutup lantai, langkung lingkungan, stabil sareng awét tibatan LVT. Lantai SPPC ngadopsi kelas tinggi PVC sareng bubuk batu alam kalayan diklik konci gabungan, anu tiasa gampang dipasang dina sababaraha jinis dasar lantai sapertos beton atanapi keramik atanapi lantai anu aya sareng sajabana. 100% papan kai vinil tahan cai ieu nganggo téknologi inti Uap-buktip canggih, ...

BERITA