Tentang Kami

logo-white

WILUJENG KA IVERSON

about-us-1

Saha Kami

Jiangyeuh Iverson Hiasan Bahan Co., Ltd. didirikeun taun 2005. Éta perusahaan komprehensif ngahijikeun pamekaran, manufaktur sareng perdagangan.

about-us-4

Produk Utama

Komposit palastik kai (WPC), komposit palastik batu (SPC), lantai lambar PVC homogén sareng asesoris anu aya hubunganana sareng sajabana.

about-us-3

Kauntungan Lantai

Friendl lingkungany, kuat henteu lésot, antibacterial sareng jamur-buktina, tahan cai sareng tahan beueus, ipis sareng hampang, tahan maké anu énggal, nyerep sora sareng ngirangan noise, tahan seuneu sareng tahan seuneu, tur geulis tur modis.

about-us-2

Aplikasi

Produk kami seueur dianggo di imah, hotélrumah sakit, sakola, supermarket, mal, bandara, stadion olahraga sareng tempat sanés.

Kakuatan Kami

Perusahaan urang ngaliput hiji daérah 16, 000 méter pasagi sareng lokakarya modéren sareng gudang anu bersih. Kami gaduh 4 jalur produksi, sareng insinyur ahli, pagawé anu ahli sareng tim penjualan kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina laminate flooring. Kamampuh produksi taunan nyaéta5, 000.000 méter pasagi dumasar kana mesin sareng téknologi anu dikembangkeun.

Daérah kaleuleuwihi
méter pasagi
Pangalaman
taun
Kamampuh Produksi
méter pasagi

Naha Pilih Kami

Tenét Perusahaan

"Kudu Serius, Jujur, Lingkunganl Perlindungan, Inovasi Berkelanjutan "sok janten prinsip perusahaan urang.

Standar Tinggi

Kami keukeuh tim desain propésional, alat-alat canggih, bahan baku kualitas luhur, prosés ilmiah, kontrol kualitas ketat sareng rencana pamasaran anu sampurna.

Reputasi Saé

Mangtaun-taun, palanggan parantos percanten pisan ka perusahaan kami kusabab kualitas anu terkenal, jasa anu hadé sareng katekunan dina ngalakukeun bisnis saluyu sareng kontrak sareng hukum anu aya hubunganana.

Tim Profesional

Karyawan perusahaan kami ngagaduhan sumanget tim anu hadé, komunikasi sareng koordinasi keterampilan, kerja keras sareng tahan tekanan kerja. Kami anom, sumanget, resep, pangalaman, sareng ngabantuan. Nalika ngalakukeun bisnis sareng kami, teu aya anu teu tiasa diamankeun.