FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha anjeun ngajamin kualitas lantai SPC vinyl?

Unggal léngkah dikontrol ketat ku tim QC pikeun mastikeun sadaya produk kami tétéla hébat. Kami nerapkeun kabijakan jaminan 10 taun pikeun sadaya produk urang.

Naon waktos kiriman anjeun?

Saatos mastikeun panarimaan pembayaran maju: 30 dinten.

Naon jumlah pembayaran sateuacanna anjeun?

30% ku T / T atanapi LC dina titingalian.

Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

Leres. Sampel Gratis bakal disiapkeun dina waktos 5 dinten ti konfirmasi. Biaya pengiriman dina taktak pembeli.

Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun desain pelanggan?

Leres, OEM & ODM duanana wilujeng sumping.