LVT Flooring 3d Stiker Lantai Vinyl Plank

LVT Flooring 3d Stiker Lantai Vinyl Plank

Pedaran pondok:

Lantai PVC mangrupikeun jinis énggal bahan hiasan lantai anu seueur dianggo di nagara-nagara di panjuru dunya ayeuna. Éta populér pisan di pasar Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasipik, sareng éta ogé kawéntar di Cina, sareng prospek pangwangunanna lega pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Lantai PVC mangrupikeun jinis énggal bahan hiasan lantai anu seueur dianggo di nagara-nagara di panjuru dunya ayeuna. Éta populér pisan di pasar Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasipik, sareng éta ogé kawéntar di Cina, sareng prospek pangwangunanna lega pisan.

LVT FLOOR (2)
LVT FLOOR (5)
LVT FLOOR (6)

Permukaan lantai PVC ngagaduhan téknologi tahan luhur anu diolah dina lapisan tahan tahan transparan, sareng lapisan tahan maké super kalayan perawatan permukaan khusus pisan ngajamin résistansi pakean anu hadé pikeun bahan lantai, lapisan pakean awét ngajantenkeun flooring vinyl awét. Indéks seuneu tina lanté PVC anu mumpuni tiasa ngahontal tingkat B1, anu hartosna yén kinerja seuneu henteu saé pisan, kadua ukur tina batu. Lapisan tahan-tahan tina permukaan lantai PVC ngagaduhan sipat anti-slip khusus, sareng dibandingkeun sareng bahan lantai biasa, lantai PVC langkung raoseun nalika caket, sareng éta henteu gampang ngéser, nyaéta langkung cai na nyaéta, beuki astringen éta. . Kusabab tahan cai na, stabilitas termal anu saé, sareng konduksi panas anu saé, lantai PVC khususna cocog pikeun lingkungan panas bumi pikeun mastikeun katahanan jangka panjang sareng efisiensi termal anu saé, sareng pikeun mastikeun yén henteu aya bahan bahaya anu dileupaskeun dina kaayaan sirkulasi tiis sareng panas. Pangaruh nyerep sora lantai PVC henteu tiasa dihontal ku bahan taneuh biasa, sareng nyerep sora na tiasa ngahontal 20 desibel. Ku alatan éta, éta langkung raoseun sareng langkung ramah-pangguna pikeun milih lantai PVC dina lingkungan anu sepi sapertos bangsal rumah sakit, perpustakaan sakola, ruang kuliah, bioskop, sareng sajabana. Permukaan pvc parantos ngalaman perlakuan antibakteri khusus, sareng permukaan lantai PVC ogé sacara khusus ditambihan ku agén antibakteri, anu ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun maéhan kaseueuran baktéri sareng ngahambat tumuh baktéri.

LVT FLOOR (1)
LVT FLOOR (4)
LVT FLOOR (3)

Lanténa dibarengan ku perekat diri, anu tiasa dilarapkeun ku nyabak kertas pelepasan. Lantai datar sareng rata tanpa keusik sareng lebu. Lumaku pikeun rupa-rupa lantai, kolokasi kreatif sareng splicing gratis, masihan kahirupan pikaresepeun sareng ngaleupaskeun tekanan langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami