LVT Lantai

  • LVT flooring Self-adhensive PVC Plastic Vinyl Flooring

    LVT flooring Self-adhensive PVC Plastik Vinyl Flooring

    Pondok pikeun ubin vinil méwah, LVT didesain pikeun ngayakeun rébuan bahan permukaan anu atos sapertos batu atanapi kai, nanging nyayogikeun seueur manpaat anu langkung praktis. Sadia dina papan atanapi ubin, LVT ngagunakeun pilem cetak fotografik anu realistis sareng lapisan vinil anu jelas anu muka rupa-rupa konsép desain.

  • LVT Flooring  3d Floor Stickers Vinyl Plank

    LVT Flooring 3d Stiker Lantai Vinyl Plank

    Lantai PVC mangrupikeun jinis énggal bahan hiasan lantai anu seueur dianggo di nagara-nagara di panjuru dunya ayeuna. Éta populér pisan di pasar Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasipik, sareng éta ogé kawéntar di Cina, sareng prospek pangwangunanna lega pisan.

  • Vinyl flooring Luxury pvc plank lvt flooring

    Vinil lantai méwah pvc plank lvt flooring

    Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos sisikian batu, sisikian lantai kai, sareng sajabana tékstur na réalistis sareng éndah. Unggal papan kai aya embossed, sareng percetakan sareng tékstur dijajarkeun pikeun nyiptakeun tékstur sisikian kai nyata sareng penampilan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lantai sareng dianggo di kamar anu lalu lintas tinggi, sapertos ruang tamu, dapur, kamar mandi, kamar tidur, kamar tamu atanapi lawang sareng koridor pikeun narik bola panon. Éta tiasa dipasang dina beton, ubin, vinil atanapi kai, sareng kolokasi kreatif tiasa sacara bébas dibagi-bagi. Pasihan kahirupan anu senang sareng ngaleupaskeun setrés langsung. Lanténa dibarengan ku perekat diri, anu tiasa dilarapkeun ku nyabak kertas pelepasan. Lantai datar sareng rata tanpa keusik sareng lebu. Ku péso utiliti, anjeun tiasa motong sawenang-wenang, masihan pinuh pikeun kapinteran desainer, sareng ngahontal pangaruh hiasan anu idéal; cukup pikeun ngajantenkeun bumi anjeun mangrupikeun karya seni, sareng tempat hirup anjeun janten istana seni, pinuh ku rasa seni.