Pamutahiran komprehensif sareng integrasi lantai PVC tiasa ngawangun daya saing pasar

Ayeuna, kalayan pamutahiran kontinyu bahan lantai, jalma-jalma henteu ngan ukur dugi ka ubin lantai. Salaku tambahan kana lantai, lantai PVC laun-laun tiasa nyumponan kabutuhan konsumén pikeun kaséhatan atmosfir.

Ningkatkeun lengkep lantai PVC pikeun pencét pasar

Lantai PVC disebut ogé "bahan lantai enteng". Éta asup ka pasar Cina dina awal taun 1980an. Mangrupikeun mangrupikeun jinis bahan hiasan lantai ringan anu énggal di dunya, utamina di Éropa, Amérika sareng Asia, Jepang sareng Koréa Kidul. Ayeuna, kalayan kamekaran masarakat, pasar PVC ogé nunjukkeun tahap persaingan anu sengit, khususna dina promosi e-commerce, tren ieu sumebar pisan, sareng industri lantai PVC ogé bakal nyanghareupan tahap utama transformasi.

Ayeuna, industri PVC nyanghareupan tahap kritis ningkatkeun. Intensifikasi pangaluyuan struktural sareng ngahontal manajemén anu intensif mangrupikeun tren utama dina produksi sareng pamekaran industri lantai PVC. Kahartos yén sanaos lantai PVC mangrupikeun produk énggal, éta parantos seueur dipilarian di pasar luar negeri kusabab kinerja kualitasna saé sareng kinerja biaya tinggi. Sakali seuseueurna konsumén domestik ngartos kana kaunggulan bahan anyar ieu, aranjeunna pasti bakal ngamimitian badai pamésér.
Numutkeun laporan, saatos integrasi skala gedé dina industri lantai PVC, sababaraha perusahaan énggal sareng pangaruh parantos maju, sareng sababaraha perusahaan mundur anu nempel kana modél penjualan tradisional bakal nyanghareupan éliminasi. Ieu ogé tren anu teu bisa dihindari tina pamekaran jaman.

Téknisi tés nunjukkeun yén reliabiliti kinerja lantai plastik mangrupikeun "kahirupan" produk sapertos kitu. Tina sudut pandang analisis formulasi, sababaraha analisis formulasi kedah ditingkatkeun pikeun ningkatkeun kinerja produk. Ku cara kieu, umur palayanan lantai plastik bakal langkung seueur. Lila sareng awét.

Lantai PVC ogé tiasa nyandak rute simulasi anu langkung luhur

Wartawan ningali di pasar yén lantai PVC ayeuna ngagaduhan seueur warna, tapi kaseueuranana nuturkeun rute simulasi anu luhur, kalebet tékstur karpét tiruan, tékstur batu, tékstur lantai kai, sareng sajabana tekstur na réalistis sareng éndah, sareng warna na euyeub tur anca. Ayeuna, anu paling populér nyaéta lanté kai tiruan sareng lanté marmer tiruan. Téktur kai tiruan ngagaduhan tékstur anu alus sareng perasaan alami sareng seger tina lantai kai. Karajinan anu langkung halus bahkan ngagaduhan hartos primitif sareng alam tina kai antik; tékstur marmer tiruan. Cai mibanda tékstur euyeub alami batu alam, anu ampir sami sareng lantai kai nyata sareng marmer dina hal épék visual sareng perasaan suku.

Salaku tambahan, kusabab bahan PVC tiasa diteukteuk sawenang ku péso utiliti anu saé, éta nembus watesan bahan tina lantai biasa sareng tiasa di sambel ku warna bahan anu béda-béda, janten masarakat tiasa maén pinuh pikeun kreativitasna sareng patepung sareng individu. kabutuhan gaya hiasan anu béda. , Pikeun ngahontal épék hias anu lantai séjén sesah pikeun kahontal, kalayan motong pribadi sareng kreativitas, rohangan hirup bakal langkung individual sareng artistik.


Waktos Post: 05-06-21