Pasar lanté palastik ngagaduhan masa depan anu cerah

Lantai plastik ayeuna mangrupikeun bahan lantai panangtayungan lingkungan héjo anu téknologi anyar dina bahan bangunan di dunya. Ti saprak dilebetkeun lanté palastik ka nagara urang, parantos lima atanapi genep taun pamekaran. Dipiharep sababaraha taun ka hareup bakal asup kana jaman pangwangunan anu gancang.

Lantai plastik ayeuna mangrupikeun bahan lantai héjo anu berteknologi tinggi anu kawilang anyar pikeun bahan wangunan sadunya. Éta parantos seueur dianggo dina proyék hiasan asing. Ayeuna komersil (balanja, gedong kantor, bandara, stasiun), pendidikan (sakola, taman kanak-kanak, gimnasium, perpustakaan), Kedokteran (rumah sakit, pabrik farmasi), pabrik sareng industri sanésna seueur dianggo, sareng parantos ngahontal hasil anu nyugemakeun, jumlah anggoan ningkat unggal dinten. Pangwangunan anu gancang henteu ngan ukur pikeun pertimbangan panyalindungan lingkungan sareng perlindungan ékologis, tapi ogé pikeun paningkatan téknologi produksi, kualitas produk, sareng kahirupan jasa dina prosés produksi produk plastik. Ieu ogé kedahna kusabab ngembangkeun héjo palastik. Hartina.

Laporan survey sareng analisis pasar industri lantai plastik nunjukkeun yén aya tilu jinis lantai PVC: Lantai coiled PVC, lantai lambar PVC, sareng lantai lambar PVC. Kapasitas produksi lantai palastik PVC sakitar 2 juta méter. Dina 2016, dasarna ngahontal produksi sareng penjualan pinuh. Saatos pamekaran pasar di 2015, standar Éropa sareng standar Amérika dina dasarna parantos réngsé sertifikasi. Kalayan perlindungan lingkungan anu saé, éta utamina ngagantikeun komposit pertengahan ka-luhur-tungtung. Lantai, produk ayeuna dasarna berorientasi ékspor.

SPC FLOOR (1)
LVT FLOOR (10)
wpc floor (24)

Kalayan paningkatan téknologi produksi sareng optimalisasi prosésna, lantai plastik parantos janten kaunggulan kinerja. Maksudna, kaunggulan lanté plastik di hareup bakal beuki loba. Kaunggulan bahan hias dikonsentrasi babarengan.

Téknisi tés nunjukkeun yén reliabiliti kinerja lantai plastik mangrupikeun "kahirupan" produk sapertos kitu. Tina sudut pandang analisis formulasi, sababaraha analisis formulasi kedah ditingkatkeun pikeun ningkatkeun kinerja produk. Ku cara kieu, umur palayanan lantai plastik bakal langkung seueur. Lila sareng awét.

Ayeuna, lanté plastik mangrupikeun matérial lantai héjo anu téknologi luhur sareng ramah lingkungan. Organisasi analisis sareng uji coba pihak katilu domestik anu kawéntar nyarios yén éta bakal masihan pinuh ka téknologi analisis canggih pikeun masihan jaminan anu aman sareng dipercaya pikeun kualitas sareng kaamanan lantai plastik. Jalan anyar.


Waktos Post: 04-06-21