Tilu faktor anu nyetir pikeun ngawangun mérek lantai plastik batu

Pangwangunan industri lantai palastik batu di Cina parantos mimiti laun, sareng jalan pangwangunan budaya merek sababaraha perusahaan lantai alit sareng sedeng ogé maju dina waktos anu sesah. Pangwangunan manajemén mérek, saluran pamasaran sareng modél, sareng bakat téknis perusahaan mangrupikeun ékonomi pikahareupeun urang. Pakarang anu pikaresepeun dina pamekaran sareng kamajuan. Sakumaha urang terang, lantai PVC dibagi kana coil sareng lambaran. Lantai palastik batu nunjukkeun khusus kana lambaranana. Tina strukturna, utamina dibagi kana lambaran inti homogén, lambar komposit multilayer, sareng lambar inti semi-homogén; tina bentukna, dibagi kana bahan pasagi sareng bahan strip. Parabot lantai palastik batu nganggo palastik pvc salaku bahan utami pikeun laun-laun kéngingkeun konsumén, ieu téh-batu lantai plastik. Lantai palastik batu disebut ogé batu lanté palastik batu. Ngaran resmi kedahna "lantai lambar PVC". Mangrupikeun jinis bahan hiasan lantai anu énggal dikembangkeun ku panilitian sareng pamekaran teknologi tinggi. Éta nganggo bubuk marmer alami pikeun ngawangun ubin lantai kapadetan tinggi sareng kapadetan tinggi. Lapisan dasar struktur jaringan serat anu padet, permukaanna ditutupan lapisan tahan tahan polimér tahan énggal PVC anu diolah ngalangkungan ratusan prosedur. Tilu faktor ieu mangrupikeun faktor anu peryogi pisan pikeun pamekaran sosial perusahaan lantai, khususna pikeun perusahaan lantai anu aya dina waktos ngawangun gambar mérek.

Penyedia lantai nyarios yén mimitina, pikeun wirausaha anu ngagaduhan ideu, ideu sareng pamahaman, tetep sareng éta gaduh kasadaran mérek anu kuat dina ngawangun mérek. Dina nyanghareupan dana anu teu cekap, kirang bakat, sareng produk tunggal, urang saé merebut kasempetan, ningali kaunggulan sareng karugian perusahaan, sareng nyingkahan kalemahan.

Ahli supplier lanté palastik nyarios yén generasi bakat salajengna mangrupikeun kakuatan utama pikeun pamekaran perusahaan. Dina latar tukang homogénisasi pasar lantai domestik, béda antara produk nangtukeun kaunggulan produk dina persaingan pasar. Upami perusahaan lantai hoyong pangembangan mérek jangka panjang, aranjeunna kedah merhatoskeun palatihan sareng pangenal bakat.

Tungtungna, saluran pamasaran sareng modél mangrupikeun faktor anu pasti pikeun manajemén perusahaan pikeun ngembangkeun gancang sareng séhat nalika lingkunganana kasar sareng ékonomi pasar hanjelu. Bédakeun kamekaran stratégi Cina, sareng ningkatkeun usaha dina promosi mérek, riset téknologi produk sareng kamampuan pangwangunan, sareng metode pamasaran produk anu aya hubunganana.


Waktos Post: 05-06-21