Produk

  • Export hot sale New Design SPC Flooring with click lock SPC Vinyl flooring

    Ékspor jual panas Desain Anyar SPC Lantai kalayan klik konci SPC Vinyl flooring

    Lantai Batu Plastik Komposit (SPC), bagian anu paling unik nyaéta lapisan inti kaku anu seuseueurna didamel tina bubuk kapur. anu langkung stabil tibatan ubin vinil tradisional. Komposit palastik batu ieu tahan ka ékspansi sareng kontraksi mangtaun-taun sareng Éta ngalaksanakeun kalayan saé di tempat anu lembab tiasa janten masalah. Éta 100% tahan cai anu moal ngorondang atanapi pulas.

  • SPC  Flooring Rigid Core Interlocking Click Lock PVC Vinyl Flooring

    SPC Flooring Kaku Inti Interlocking Klik Ngonci PVC Vinyl Flooring

    SPC hartosna komposit palastik batu. Kalayan inti anu kaku, éta mangrupikeun generasi anyar ngaliput lantai, langkung lingkungan, stabil sareng awét tibatan LVT. Lantai SPPC ngadopsi kelas tinggi PVC sareng bubuk batu alam kalayan klik konci gabungan, anu tiasa gampang dipasang dina béda jinis dasar lantai sapertos beton atanapi keramik atanapi lantai anu aya jsb.

  • WPC Flooring PVC Engineered Plastic Wood Flooring

    WPC Flooring PVC Dirékayasa Plastik Kayu Lantai

    Lantai palastik batu WPC téknologi énggal, jinis lantai anyar anu populér di Éropa sareng Amérika tahan cai, tahan seuneu sareng tahan tahan pisan. WPC lanté tahan cai anu ramah lingkungan, lapisan bertulang UV, sareng lantai bertulang cet UV sacara efektif bakal ningkatkeun résistansi maké lantai, tahan suhu tinggi, tahan noda sareng pasipatan sanés; lapisan aus transparan, langsung mangaruhan lapisan pelindung inti tina umur palayanan lantai plastik, koefisien anu luhur Lapisan tahan kaén tiasa ningkatkeun umur palayanan;

  • WPC Flooring Indoor for Bathroom Flooring

    WPC Flooring Indoor pikeun Lantai Mandi

    Papan komposit kai-plastik mangrupikeun jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat pamrosésan, sareng sajabana, dicampur seragam teras dipanaskeun sareng diasingkeun ku alat-alat kapang. Bahan héjo bertéknologi tinggi sareng ramah lingkungan, digabungkeun sareng kinerja sareng ciri kai sareng plastik, mangrupikeun bahan téknologi luhur anu ramah lingkungan anu tiasa ngagentos kai sareng plastik. Singkatan basa Inggris tina Komposit Plastik Kayu nyaéta WPC.

  • SPC  Flooring high Quality Vinyl Plank Flooring

    SPC Flooring kualitas luhur Vinyl Plank Flooring

    SPC Floor mangrupikeun produk téknologi sareng hikmah. Éta nawiskeun campuran sababaraha lapisan, permukaan palapis, murni murni lapisan pvc ngagem lapisan, pilem dicitak definisi tinggi, inti SPC sareng bisu. SPC mangrupikeun 'batu palastik komposit' atanapi 'batu polimér komposit'. Langkung tepatna, batu kapur, mangrupikeun senyawa anorganik. Éta nyandak 50-70% tina eusi lantai urang. Sésana nyaéta PVC sareng stabilizer. Tangtosna proporsi ditangtukeun ku unggal manajer produksi pabrik anu ngabédakeun kualitasna ageung.

  • SPC  Flooring Click Interlocking With Ixpe Backing

    SPC Flooring Click Interlocking With Ixpe Backing

    Mangpaat SPC Vinyl Flooring. SPPC vinyl janten salah sahiji lantai paling populér anu dipasang pikeun sababaraha alesan. Upami anjeun gaduh bumi, manajer properti atanapi boga bisnis, lantai vinil SPC tiasa janten pilihan anu hadé pikeun proyék salajengna!

  • Cheap Price Fireproof Vinyl Click SPC Flooring

    Harga Murah Fireproof Vinyl Click SPC Flooring

    Ngaran mérek :IVERSON

    Ukuran Plank :935 * 183 * 4mm 1210 * 183 * 4.5mm / 6mm / 8mm

    Pakéan Lapisan :0.25mm

    Underlay: EVA / IXP

    Gaya Desain: Modern

    Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

    Bahan: PVC

    Pamakéan: jero rohangan

    Perawatan permukaan: Warna Sederhana

  • SPC  Flooring 4mm Waterproof Vinyl Floor

    SPC Flooring 4mm Waterproof Vinyl Floor

    Lantai mangrupikeun bagian anu penting dina hiasan bumi. Seueur jalma sesah milih antara lantai SPC sareng ubin keramik. Sabenerna, aranjeunna béda dina sababaraha cara.

  • LVT flooring Self-adhensive PVC Plastic Vinyl Flooring

    LVT flooring Self-adhensive PVC Plastik Vinyl Flooring

    Pondok pikeun ubin vinil méwah, LVT didesain pikeun ngayakeun rébuan bahan permukaan anu atos sapertos batu atanapi kai, nanging nyayogikeun seueur manpaat anu langkung praktis. Sadia dina papan atanapi ubin, LVT ngagunakeun pilem cetak fotografik anu realistis sareng lapisan vinil anu jelas anu muka rupa-rupa konsép desain.

  • LVT Flooring  3d Floor Stickers Vinyl Plank

    LVT Flooring 3d Stiker Lantai Vinyl Plank

    Lantai PVC mangrupikeun jinis énggal bahan hiasan lantai anu seueur dianggo di nagara-nagara di panjuru dunya ayeuna. Éta populér pisan di pasar Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasipik, sareng éta ogé kawéntar di Cina, sareng prospek pangwangunanna lega pisan.

  • Vinyl flooring Luxury pvc plank lvt flooring

    Vinil lantai méwah pvc plank lvt flooring

    Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos sisikian batu, sisikian lantai kai, sareng sajabana tékstur na réalistis sareng éndah. Unggal papan kai aya embossed, sareng percetakan sareng tékstur dijajarkeun pikeun nyiptakeun tékstur sisikian kai nyata sareng penampilan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lantai sareng dianggo di kamar anu lalu lintas tinggi, sapertos ruang tamu, dapur, kamar mandi, kamar tidur, kamar tamu atanapi lawang sareng koridor pikeun narik bola panon. Éta tiasa dipasang dina beton, ubin, vinil atanapi kai, sareng kolokasi kreatif tiasa sacara bébas dibagi-bagi. Pasihan kahirupan anu senang sareng ngaleupaskeun setrés langsung. Lanténa dibarengan ku perekat diri, anu tiasa dilarapkeun ku nyabak kertas pelepasan. Lantai datar sareng rata tanpa keusik sareng lebu. Ku péso utiliti, anjeun tiasa motong sawenang-wenang, masihan pinuh pikeun kapinteran desainer, sareng ngahontal pangaruh hiasan anu idéal; cukup pikeun ngajantenkeun bumi anjeun mangrupikeun karya seni, sareng tempat hirup anjeun janten istana seni, pinuh ku rasa seni.