SPC Flooring kualitas luhur Vinyl Plank Flooring

SPC Flooring kualitas luhur Vinyl Plank Flooring

Pedaran pondok:

SPC Floor mangrupikeun produk téknologi sareng hikmah. Éta nawiskeun campuran sababaraha lapisan, permukaan palapis, murni murni lapisan pvc ngagem lapisan, pilem dicitak definisi tinggi, inti SPC sareng bisu. SPC mangrupikeun 'batu palastik komposit' atanapi 'batu polimér komposit'. Langkung tepatna, batu kapur, mangrupikeun senyawa anorganik. Éta nyandak 50-70% tina eusi lantai urang. Sésana nyaéta PVC sareng stabilizer. Tangtosna proporsi ditangtukeun ku unggal manajer produksi pabrik anu ngabédakeun kualitasna ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

SPC Floor mangrupikeun produk téknologi sareng hikmah. Éta nawiskeun campuran sababaraha lapisan, permukaan palapis, murni murni lapisan pvc ngagem lapisan, pilem dicitak definisi tinggi, inti SPC sareng bisu. SPC mangrupikeun 'batu palastik komposit' atanapi 'batu polimér komposit'. Langkung tepatna, batu kapur, mangrupikeun senyawa anorganik. Éta nyandak 50-70% tina eusi lantai urang. Sésana nyaéta PVC sareng stabilizer. Tangtosna proporsi ditangtukeun ku unggal manajer produksi pabrik anu ngabédakeun kualitasna ageung.

SPC FLOOR (4)
SPC FLOOR (2)
SPC FLOOR (13)

Lantai SPC kanyataanna ditingali salaku bahan lantai paling luhur di pasar. Sanaos planks kawilang ipis, aranjeunna ngagaduhan résistansi sareng daya tahan anu luhur. Kualitas anu hadé tina lapisan panyandakan ngajantenkeun tahan pikeun dipakena, anu ngajelaskeun panggunaan anu lega di lingkungan komérsial sareng tempat-tempat anu lalu lintas tinggi. Di sagigireun éta, palapis UV na ngajantenkeun permukaan corétan tahan anu cocog pisan pikeun jalma gaduh piaraan ageung. Lantai SPC ngagaduhan kapadetan tinggi, ciri ieu ngajantenkeun awét awét.

Hatur nuhun kana 100% tahan cai, cai moal ngajantenkeun lanté ngabareuhan, riak atanapi mesék deui. Éta hartosna leres-leres naon waé. Kusabab pro anu unggul ieu, jalma-jalma nganggo lantai spc beuki seueur di dapur sareng kamar mandi. Lapisan khusus ogé ngajantenkeun lantai anti dieunakeun nalika minuhan cai. Dimana waé cai tiasa janten masalah, lantai spc mangrupikeun pilihan anu saé. Restoran sareng hotél biasana dua tina usaha paling khas anu nganggo lantai SPC. Underlayment ogé mangrupikeun pilihan pikeun kanyamanan kaki sareng kontrol sora anu pamungkas.

SPC FLOOR (8)
SPC FLOOR (50)
SPC FLOOR (15)

Upami anjeun milari ngahadean lantai bumi anjeun, anggap lantai SPC. Panungtung tapi teu saeutik, kami ngan ukur produsén lanté SPC sareng pemasok profesional anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat waktos sareng artos anjeun. Kami hoyong janten panyokong back-up anjeun, ngahubungi kuring pikeun sampel gratis sareng harga langsung pabrik Kanggo kéngingkeun cutatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami