SPC Flooring Kaku Inti Interlocking Klik Ngonci PVC Vinyl Flooring

SPC Flooring Kaku Inti Interlocking Klik Ngonci PVC Vinyl Flooring

Pedaran pondok:

SPC hartosna komposit palastik batu. Kalayan inti anu kaku, éta mangrupikeun generasi anyar ngaliput lantai, langkung lingkungan, stabil sareng awét tibatan LVT. Lantai SPPC ngadopsi kelas tinggi PVC sareng bubuk batu alam kalayan klik konci gabungan, anu tiasa gampang dipasang dina béda jinis dasar lantai sapertos beton atanapi keramik atanapi lantai anu aya jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

SPC Flooring Kaku Inti Interlocking Klik Ngonci PVC Vinyl Flooring

SPC hartosna komposit palastik batu. Kalayan inti anu kaku, éta mangrupikeun generasi anyar ngaliput lantai, langkung lingkungan, stabil sareng awét tibatan LVT. Lantai SPPC ngadopsi kelas tinggi PVC sareng bubuk batu alam kalayan klik konci gabungan, anu tiasa gampang dipasang dina béda jinis dasar lantai sapertos beton atanapi keramik atanapi lantai anu aya jsb.

SPC FLOOR (8)
SPC FLOOR (8)
SPC FLOOR (10)

Papan kai vinil 100% tahan cai ieu nganggo téknologi inti Uap-buktina canggih, anu cocog pisan pikeun padumukan komersil sareng lampu aplikasi. Bahan inti komposit plastik kandel 4,5 mm (SPC) nyayogikeun kualitas anu saé, ngajantenkeun lantai anjeun langkung awét sareng gampang dijaga. Lantai parantos ngaluluskeun sertifikasi FloorScore, anu tiasa nyandak hawa anu langkung séhat sareng bersih, sareng nyayogikeun kualitas hawa anu saé ka bumi sareng kulawarga. Lapisan bantal anu tos dipépéskeun ngirangan sora, ngaraheutan kejutan, sareng ningkatkeun kahaneutan sareng kanyamanan handapeun sampéan anjeun. Lapisan inti anu kuat sareng lapisan tahan maké anu tahan lami janten vinil dikonci lantai kai tiasa dianggo mangtaun-taun. Lantai kai vinil tiasa saling, 100% tahan cai sareng gampang dibersihkeun. Lantai kai vinil Iverson: lantai sisikian kai ngalangkungan tékstur alami Sareng kelirna ngaraosan raos langkung raoseun ka bumi anjeun. Dijieunna tina bahan bermutu, ramah lingkungan sareng aman. Tahan gores sareng tahan cai: Lapisan tahan kaén sareng lapisan anu napel dina IXPE tiasa ningkatkeun résistansi abrasi sareng tahan goresan lantai. Bebersih unggal dinten sareng kabocoran cai rumah tangga umum moal ngarusak lantai. Desain interlocking pra-sambung: Struktur interlocking ngajantenkeun pamasangan lantai anjeun langkung gampang sareng langkung stabil, bari ngirangan sora, ngirangan geter sareng ningkatkeun kanyamanan. Gampang dipasang: Éta tiasa dipasang di ruang keluarga, dapur, kamar tidur, jalan asup, lorong atanapi tempat sanés anu seueur jalma. Éta tiasa dianggo teras-terasan salami mangtaun-taun, kalayan jaminan komérsial 15 taun lampu sareng jaminan padumukan saumur hirup.

SPC FLOOR (40)
SPC FLOOR (50)
SPC FLOOR (76)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami