Vinil lantai méwah pvc plank lvt flooring

Vinil lantai méwah pvc plank lvt flooring

Pedaran pondok:

Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos sisikian batu, sisikian lantai kai, sareng sajabana tékstur na réalistis sareng éndah. Unggal papan kai aya embossed, sareng percetakan sareng tékstur dijajarkeun pikeun nyiptakeun tékstur sisikian kai nyata sareng penampilan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lantai sareng dianggo di kamar anu lalu lintas tinggi, sapertos ruang tamu, dapur, kamar mandi, kamar tidur, kamar tamu atanapi lawang sareng koridor pikeun narik bola panon. Éta tiasa dipasang dina beton, ubin, vinil atanapi kai, sareng kolokasi kreatif tiasa sacara bébas dibagi-bagi. Pasihan kahirupan anu senang sareng ngaleupaskeun setrés langsung. Lanténa dibarengan ku perekat diri, anu tiasa dilarapkeun ku nyabak kertas pelepasan. Lantai datar sareng rata tanpa keusik sareng lebu. Ku péso utiliti, anjeun tiasa motong sawenang-wenang, masihan pinuh pikeun kapinteran desainer, sareng ngahontal pangaruh hiasan anu idéal; cukup pikeun ngajantenkeun bumi anjeun mangrupikeun karya seni, sareng tempat hirup anjeun janten istana seni, pinuh ku rasa seni.


Detil Produk

Tanda Produk

Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, sapertos sisikian batu, sisikian lantai kai, sareng sajabana tékstur na réalistis sareng éndah. Unggal papan kai aya embossed, sareng percetakan sareng tékstur dijajarkeun pikeun nyiptakeun tékstur sisikian kai nyata sareng penampilan. Éta cocog pikeun rupa-rupa lantai sareng dianggo di kamar anu lalu lintas tinggi, sapertos ruang tamu, dapur, kamar mandi, kamar tidur, kamar tamu atanapi lawang sareng koridor pikeun narik bola panon. Éta tiasa dipasang dina beton, ubin, vinil atanapi kai, sareng kolokasi kreatif tiasa sacara bébas dibagi-bagi. Pasihan kahirupan anu senang sareng ngaleupaskeun setrés langsung. Lanténa dibarengan ku perekat diri, anu tiasa dilarapkeun ku nyabak kertas pelepasan. Lantai datar sareng rata tanpa keusik sareng lebu. Ku péso utiliti, anjeun tiasa motong sawenang-wenang, masihan pinuh pikeun kapinteran desainer, sareng ngahontal pangaruh hiasan anu idéal; cukup pikeun ngajantenkeun bumi anjeun mangrupikeun karya seni, sareng tempat hirup anjeun janten istana seni, pinuh ku rasa seni.

LVT FLOOR (10)
LVT FLOOR (9)
LVT FLOOR (7)

Bahan baku utama pikeun produksi lantai PVC nyaéta polivinil klorida, anu mangrupikeun sumber anu tiasa diperbarui lingkungan anu ramah sareng sanés toksik, sareng parantos dianggo dina jumlah anu seueur pikeun waktos anu lami. Kusabab komponén utama lantai pVC nyaéta palastik sareng kalsium karbonat, lapisan serat kaca tingkat luhur mastikeun stabilitas sareng stabilitas dimensi na, janten sacara alami henteu sieun ku cai, salami éta henteu lami soak, éta bakal teu ruksak, sareng éta moal hampang sabab kalembabanna luhur. Ngarobih atanapi janten cacad dina pangaruh suhu sareng kalembaban. Dina kahirupan sadidinten masarakat, pangropéa tina lantai PVC raoseun pisan. Upami lantai kotor, usap ku pel. Upami anjeun hoyong ngajaga lantai tetep caang, anjeun ngan ukur kedah ngapéskeun rutin pikeun pangropéa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami