Lantai WPC

  • WPC Flooring PVC Engineered Plastic Wood Flooring

    WPC Flooring PVC Dirékayasa Plastik Kayu Lantai

    Lantai palastik batu WPC téknologi énggal, jinis lantai anyar anu populér di Éropa sareng Amérika tahan cai, tahan seuneu sareng tahan tahan pisan. WPC lanté tahan cai anu ramah lingkungan, lapisan bertulang UV, sareng lantai bertulang cet UV sacara efektif bakal ningkatkeun résistansi maké lantai, tahan suhu tinggi, tahan noda sareng pasipatan sanés; lapisan aus transparan, langsung mangaruhan lapisan pelindung inti tina umur palayanan lantai plastik, koefisien anu luhur Lapisan tahan kaén tiasa ningkatkeun umur palayanan;

  • WPC Flooring Indoor for Bathroom Flooring

    WPC Flooring Indoor pikeun Lantai Mandi

    Papan komposit kai-plastik mangrupikeun jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat pamrosésan, sareng sajabana, dicampur seragam teras dipanaskeun sareng diasingkeun ku alat-alat kapang. Bahan héjo bertéknologi tinggi sareng ramah lingkungan, digabungkeun sareng kinerja sareng ciri kai sareng plastik, mangrupikeun bahan téknologi luhur anu ramah lingkungan anu tiasa ngagentos kai sareng plastik. Singkatan basa Inggris tina Komposit Plastik Kayu nyaéta WPC.